Bosnië experience (BOS)

Niet klussen en geen vakantiebijbelweek, maar wel avontuur en cultuur in een vrij onbekend stuk van Europa? Ga mee naar Bosnië en ervaar de Balkan op een afwisselende en uitdagende manier.

Bosnië is een land waarin de bevolking voor 92 procent islamitisch is. Je krijgt tijdens deze reis een mooi beeld van hoe christenen in dit land als minderheidsgroepering leven temidden van moslims. Heel relevant voor ons met onze huidige samenleving waar ook steeds meer moslims om ons heen wonen en geloven.

In Sarajevo wonen Tomislav en Lidija Dobutovic. Tomislav is voorganger van een baptistengemeente en hij en zijn vrouw zouden het heel leuk vinden om een groep uit Nederland te ontvangen. Straatevangelisatie met behulp van drama en pantomime optredens, kinderclub, creatieve workshops, huizen van ouderen repareren, een kamp voor de kerk of een sportkamp: het zijn allemaal mogelijkheden hier.

Niet alleen bezoek je een paar dagen de hoofdstad Sarajevo, ook ga je op bezoek in plaatsen als Zenica of Vareš. Mario en Dejana Opacak werken daar met tieners, maar doen ook bezoekwerk in de stad en op het platteland. Of maak je graag muziek? Dat kan ook!

Natuurlijk maak je uitstapjes naar prachtige natuur en indrukwekkende plaatsen zoals Srebrenica of de Kravicawatervallen. Cultuur, geschiedenis en natuur genoeg hier voor een fantastische reis.

1,694 km

Prijzen en beschikbaarheid

14 dagen €725,- 03-08-2018 t/m 17-08-2018
Niet meer beschikbaar

Overzicht

Land:BosniëPlaats:SarajevoThema:Evangelisatie/cultuur/experienceGroepsgrootte:8Prijs:€725