Borda (SLO)

Bovenop een berg, in een prachtige bosrijke omgeving die geschikt is voor wandelingen (maar ook een bezoek aan de historische stad Kosice is mogelijk), staat een grote groepsaccomodatie met twee verdiepingen. Het is opgekocht door mensen van de Slowaaks-hervormde kerk. Zij willen het gebouw bestemmen voor evangelisatiewerk in de wijde omgeving. Niet ver van Borda zijn bijvoorbeeld Roma-nederzettingen, waar de kerken in de omgeving van Borda graag mee in contact komen en mogelijkheden zien voor evangelisatie.

Ook willen ze de jeugd van kleuter tot jong volwassene een honk bieden, waar Gods liefde uit straalt. Op school en in de maatschappij is er geen plaats voor God en geloof: de secularisatie viert hoogtij in Oost-Slowakije.
Het huis in Borda is als een oase: er is veel tijd om stil te worden voor God in de prachtige natuur, er wordt dagelijks veel tijd ingeruimd voor Bijbelstudie en gebed. En natuurlijk is er aandacht voor sport en spel. Maar het samen bezig zijn met Gods Woord is het hoofddoel. Om daarna weer gesterkt en gesteund door de Heilige Geest het werk op school of op de werkplek weer aan te kunnen. Voor de mensen die uit Nederland zo’n werkvakantie meemaakten betekent dit hetzelfde: je leert hoe je God niet genoeg kunt danken voor de riante omstandigheden waarin wij in Nederland leven.

1,452 km

Prijzen en beschikbaarheid

7 dagen €475,- 22-07-2018 t/m 29-07-2018
Niet meer beschikbaar

Overzicht

Land:SlowakijePlaats:Borda+SlowakijeThema:Klussen en kinderwerkGroepsgrootte:20Prijs:€475